..::CriminalsGrup a Hos Geldiniz::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
..::CriminalsGrup a Hos Geldiniz::..

Image

AnasayfaAnasayfa  Portal***Portal***  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

KisiseL iLeti girin :D ..

YazarMesaj
Criminal
Admin
Admin
Criminal

Kişisel Bilgiler
Level:
KisiseL iLeti girin :D .. Left_bar_bleue1000000000000/1000000000000KisiseL iLeti girin :D .. Empty_bar_bleue  (1000000000000/1000000000000)
Kendinizi Belirten Bir Yazı: Bn EcexP
Tuttugun Takım: Galatasaray

KisiseL iLeti girin :D .. Empty
MesajKonu: KisiseL iLeti girin :D ..   KisiseL iLeti girin :D .. EmptyPaz Mart 16, 2008 9:00 am

Msn listenizde gördüğünüz komik iletileri giriniz KisiseL iLeti girin :D .. Biggrin Komik olmak suretiyle kendi iletilerinizi de ekleyebilirsiniz KisiseL iLeti girin :D .. Tongue

"Media Markt Eskişehirde açılcak bu gün İst'de 7000 kişinin adete yagmaladıgı magaza, parası olanlar kenera koysun söylemedi demeyn"

"ilk değilsen bile son aşkım olup kal senden öncesini yaşamadım sayarım böyle bir aşka ömür vermeye değer....."

"DEFOLUN Gidin başımdan..işim var.."

"1300 tane din öğretmeni atayan adamın taaaaaaa"

"EVLİYİM,MUTLUYUM,HUZURLUYUM. DAHA NE İSTERİM Kİ?"

"neler yasadım su hayatta,nelere güldüm nelere agladım ama herseye ragmen jelibon cok güzel"

"8.6* ümt: ew hanımı olmk böle bişi işte ... gülay : nası bişe? ümit: patlıcan gibi... ( kızartmalara hayran bakarak )"

KisiseL iLeti girin :D ..
1 sayfadaki 1 sayfası